Doğal Mum

Doğal mumlar ister sonbahar için tatlı bir balkabağı kokusu olsun, ister yaz için parlak, meyveli bir aroma olsun, evinize ferah bir hava katmada bir numaradır.

Bu noktada kokular söz konusu olduğunda standart şekillerde üretilen mumlardaki yapay kokular çok fazla tercih edilmemektedir. Bu yüzden doğal mumlar evinize hem ferah bir havanın esmesine hem de sağlık olarak da sizlere rahatlatıcı bir his verir.

Doğal Mumların Faydaları

Evinize bu rahatlık hissi vermek için standart bir mum satın almadan önce neden iki kez düşünmek isteyebileceğinizin bazı nedenlerini gözden geçirelim.

  1. Daha Doğal Malzemeler:

Doğal mumlar genellikle soyadan yapılır. Bu, tipik olarak soya fasulyesinden yapıldığı anlamına gelir, ancak her zaman değil. Bazı mumlar hindistancevizi yağı veya balmumundan bile yapılır. Web mağazamızdan sizlerin beğenisine sunduğumuz doğal mumlarımız da sizlere eşsiz ferahlığı soyadan evinizin atmosferine sunuyor.

  • Bununla birlikte, soyanın daha doğal bir içerik olması, soya mumunun tamamen doğal olacağı anlamına gelmez. Bazıları hala kimyasal kokular içerir veya diğer mumlar veya yağlarla karıştırılabilir.
  • Tipik olarak, standart mumlar, petrol yağından yapıldığı anlamına gelen parafin mumundan yapılır. Standart mumlar petrol yağı yaktığı için atmosferdeki CO2 seviyelerini biraz yükseltebilirler.
  • Bu değişiklik fark edilmeyebilir, hatta kayda değer bir fark olsa da yine de dikkate alınması gereken bir şeydir.
  • Doğal mumlar ile standart mumlar arasındaki en önemli fark koku kullanımıdır.
  1. Peki doğal mumda koku nedir?

Doğal mumların tüm farklı kokuları ve çok hoş bulduğunuz aromaların yapımında hangi malzemelerin kullanıldığını tam olarak bilmek zor. Bununla ilgili korkutucu kısım, bu bileşenlerin birçoğunun insanlar için potansiyel olarak zararlı ve kanserojen olabilecek kimyasallar olmasıdır. Kokular ayrıca solunum problemlerine ve baş ağrısına neden olabilir. Ancak tam olarak bu noktada tercih edebileceğiniz doğal mumların sağladığı kokular mumun içeriğinde kullanılan ham maddenin salgıladığı aromatik bileşiklerden kaynaklanmaktadır.

Bu durumda web mağazamızda bulabileceğiniz birbirinden güzel doğal mumları gönül rahatlığı ile kullanabilir, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte bu anın tadını çıkartabilirsiniz. Ayrıca özel günler için kullanmak istediğiniz vanilya kokulu mum, sandal ağacı kokulu mum, yeşil çay kokulu mum gibi birçok farklı çeşitlerde doğal mumlarınız için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Benzer Yazılar