Kişiye Özel Peçeteler

Kişiye özel peçeteler, düğün,kurumsal akşam yemekleri, baby shower, yıldönümü partileri ve diğer özel etkinlikler için modaya uygun bir vurgudur. Tasarlanan öğle ve akşam yemeği peçeteleri her türlü etkinliği daha zarif ve profesyonelce planlanmış hissettirebilir. Logonuzu, adınızı veya mesajınızı kişiselleştirilmiş peçetelere uygun fiyata yerleştirin. Uzmanlarımız tarafından oluşturulan bir tasarım şablonu seçin veya bize kendi benzersiz baskınızı gönderin. Kişiselleştirilmiş kâğıt peçetelerinizin etkinliğinizden çok önce ulaşması için birçok üründe acele üretim ve teslimat seçenekleri sunuyoruz. Başarı ayrıntılarda gizli, bu yüzden kişiye özel peçetelerinizi bugün sipariş etmeyi unutmayın!

Kişiye özel peçete fiyatları ne kadar?

Web sitemizde birçok farklı tasarımlarda bulabileceğiniz kişiye özel peçete fiyatları toplu ve ürün bazlı olarak uygun fiyatlarda belirlenmektedir. Özel tasarım peçetelerin sizlere katacağı değer karşısında fiyatlarımız oldukça ekonomik seviyelerdedir. Ayrıca fazla alımlarda ücretsiz kargo ve fiyatlarda da indirim seçeneklerimiz ile mutluluğunuza ortak oluyoruz.

Kişiye özel peçeteleri nasıl tasarlanır?

Kişiye özel peçete tasarımına etkinliğiniz için gereken boyut ve tarzdaki peçeteyi seçerek başlayın. Ardından seçtiğiniz ürün üzerindeki bilgileri ilgili satırlara girerek siparişinizi oluşturun. Profesyonelce tasarlanmış şablonlarımızdan birini seçebilir veya bize kendi özel sanat eserinizi gönderebilirsiniz.

Ne kadar kişiye özel peçete almalısınız?

Bol miktarda kişiye özel peçete sipariş ettiğinizden emin olun! Peçetelerin boyutuna ve kullanımına göre farklı adet önerilerimiz bulunmaktadır.

  1. İçecek, meze ve tatlı masaları için sipariş verirken misafir başına en az 2 adet kişiye özel peçete almanızı öneririz.
  2. Misafir başına iki öğle yemeği peçetesi sipariş etmeyi planlayın. Akşam yemeği peçeteleri, resmi yemek ve oturma yemekleri için popüler bir seçimdir.
  3. Misafir başına 1,5 yemek peçetesi satın almanızı öneririz.

Özel tasarım peçeteler nasıl yapılır?

2 katlı ve 3 katlı peçeteler dahil olmak üzere birkaç farklı kâğıt peçete türü sunuyoruz.

  • İki katlı peçeteler, birbirine katlanmış iki kâğıt birleşiminden oluşmaktadır.
  • 3 katlı peçetelerin üç yaprağı vardır. Ayrıca, daha kaliteli bir his veren keten benzeri bir kâğıt peçete sunuyoruz.

Yüzlerce tasarım arasından en beğendiğiniz modelleri özelleştirerek, siparişlerinizi web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Genelde siparişlerin kargoya teslim süreçleri 3 veya 4 iş gününü alabilmektedir. Web sayfamızda yer alan tasarımlar harici tasarım talepleri için, iletişim sekmesinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer Yazılar