Baskılı Peçeteler

Baskılı peçeteler, sofra ve sunumlarınız da günlük kullanım veya özel günler için, mükemmel bir aksesuardır. İster bireysel kullanımlar olsun ister cafe, restaurant veya otelerde servislerde kullanılabilen tasarım peçeteler, görüntüleriyle sunumlarda büyük farklar yaratır. Kurumsal kullanımlarınızda, bazen bir akşam yemeğinde ya da herhangi bir özel gün kutlamasında veya günlük hayatta kullanımınızda mottolu peçeteler kurumsal kimliğinizi çok iyi bir şekilde dışa yansıtacaktır.

Günlük kullanımlarda, servis ve sunumlarınızın misafirlerinizin zihninde ön plana çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz.Akılda kalıcı sofralar tasarlamak tamamen sizin elinizde.Konseptinize uygun baskılı peçeteyi web sitemizden kolayca sipariş verebilirsiniz.

Baskılı Peçete Fiyatları

Mottolu veya desenli peçete modellerini bulabileceğiniz web mağazamız da, kaliteli ürünleri çok uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Markanızı ya da özel gününüzün önemini ön plana çıkartan ve misafirlerinize özel hissettiren mottolu baskılı peçetelerin size sağladığı faydalara karşın baskılı peçete fiyatlarının oldukça ideal bir seviyede olduğundan emin olabilirsiniz.

Uygun fiyatlı baskılı peçetelerin size sağlayacağı bazı avantajlar:

  1. Peçeteler, güzel bir sofra düzenini tamamlayan süslemelerdir.
  2. Güzel kıvrımlar ve duruma veya temaya uygun renk şeması, masa ayarını bir sonraki seviyeye taşır ve unutulmaz bir deneyim haline getirir.
  3. Bu noktada mbaskılı peçeteler tam da sizin için tasarlanmıştır.

Yüksek Baskı Kalitesi

Üretimlerimiz de kullandığımız yüksek teknoloji ürünleri, günümüz şartların da iyileşen üretim bantlarından da maksimum verimi almamız sonrası, %100 müşteri memnuniyeti sunan peçetelerimizi üretiyoruz.

Çift katlı ve %100 selülöz kağıtlarımız, tamamen hijyenik koşullarda üretilmektedir. El değmeden yapılan paketlerimiz, başta müşterilerimize sonrada ürünlerimize gösterdiğimiz hassasiyetin en önemli göstergelerindendir. Kullandığımız kağıtlarımızı özenle seçmemiz sonucunda süreklilik gereken kaliteyi çok öncelerinden yakalayan firmamız, bütün müşterilerimize standart kalitede ürün göndermemizi kılmaktadır.

Baskılı peçeteler kategorisinde oluşturduğunuz siparişlerde, dilediğiniz modelleri bir araya getirerek sipariş sayısını tamamlama imkanına sahipsiniz. Kurumsal firma talepleri için oluşturulan peçete siparişleri, firmaların ihtiyaçlarına göre tasarlanabilme imkanına sahiptir.

  • Özel olarak tasarlanmış desenli mottolu peçete çeşitlerimizde yapısında kullanılan malzeme sayesinde sıvı emmesinde herhangi bir performans kaybı söz konusu olmaz.
  • Desensiz yapıda nasıl sıvı emiyorsa desenli hali de aynı şekilde yüksek emiş gücüne sahiptir.

Akıllı bir alıcı, önce ne tür bir ürünün amacına uygun olduğu konusunda araştırma yapar. Peçetenin hangi özellikleri taşıdığı ve en önemlisi hangi amaca hizmet etmesi gerektiğidir. Akıllı bir seçim, doğru ürünü doğru amaç için satın almak anlamına gelir. Kullanım amacınıza göre eğer bu yazıyı okuyor ve şayet bu ürünü inceliyorsanız baskılı peçete çeşitlerimiz tam olarak sizin için tasarlandı. Bireysel siparişlerinizi web sitemiz üzerinden oluştururken, kurumsal firma ihtiyaçlarınız için iletişim sekmesinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer Yazılar